Mega Morph kostym smoking

Kod: 91-021
564 kr Pris exkl. MOMS: 470 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Mega Morph suit Tuxedo är den bästa kostym som du kan köpa. Stor, hoppande smoking. Uppblåsbar kostym som kommer att njuta av mycket roligt

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Varför är vi Det bästa?

Över 35 000 YT-prenumeranter Över 1 000 YT videorecensioner 10 miljoner vyer
Professionell konsultverksamhet
Marknadsledare redan 12 år
Alla produkter vi testar

Produktbeskrivning

Mega Morph suit Tuxedo är den bästa kostym som du kan köpa. Stor, hoppande smoking. Uppblåsbar kostym som du kan njuta av mycket roligt, du kan spela servitören eller butlaren och underhålla dig själv och andra. Dräkten är helt perfekt och originalval för en Halloween-fest eller karneval.

En storlek passar för de flesta. Kostymer är inte som nuvarande kläder och är designade och tillverkade för att passa många olika storlekar. Många av dem har elastiska bälten och stretchmaterial för en bekväm användning. Kostymer i en storlek är avsedda att bära gratis för att passa nästan alla. Morph-kostymer som är bäst för Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival är den mest rätta investeringen för dig om du vill vara uppmärksam och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Dräkter kan köpas online i vår e-butik. Och gör dig redo för många foton och videor eftersom du kommer att vara i centrum.

mega morph smoking

Karnevalkostymer - dubbla sömmar runt insidan av dräkten garanterar lång livslängd, medan två blixtlås möjliggör snabb och enkel morfering och demorfering. Speciell kombination av material garanterar större dragningskraft. Dräkter designades noggrant av vår hemliga elastanmix, vilket innebär att vår dräkt passar dig bättre, håller längre och ger dig timmar av kul.

Mer information:

Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.
Morph-kostym ger dig mycket mer än din standarddräkt
En storlek passar alla

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu