Halloween kostym - ett fallande huvud

Kod: 91-016
429 kr Pris exkl. MOMS: 358 kr
utsåld Tyvärr, den här produkten är för närvarandet slut på lagret.
Ja! Vi skickar till US

Halloween kostym - ett fallande huvud är den bästa kostym som du kan köpa. Fallande huvud är en utmärkt idé hur man imponerar på vänner eller andra människor på festen

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Halloween kostym - ett fallande huvud   är den bästa dräkten som du kan köpa. Fallande huvud är en utmärkt idé hur man imponerar på vänner eller andra människor på festen eller Halloween. Dräkten är en del av illusionen när huvudet faller från axlarna och du fångar det i dina händer!

Denna unika outfit garanterar verkligen människors uppmärksamhet. Dräkten inkluderar jacka med en stödram. Carnival Morph-dräkter som är bäst för Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival är den rätta investeringen för dig om du vill vara uppmärksam och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Dräkter kan köpas online i vår e-butik. Och gör dig redo för många foton och videor eftersom du kommer att vara i centrum.

morph kostym fallande huvud

Kostymer är inte som nuvarande kläder och är designade och tillverkade för att passa många olika storlekar. Många av dem har elastiska bälten och stretchmaterial för en bekväm användning. För ytterligare information se nedan:

morph kostymer en storlek

Mer information:

Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu