Halloween kostym - avskuren hand

Kod: 91-017
385 kr Pris exkl. MOMS: 321 kr
utsåld Tyvärr, den här produkten är för närvarandet slut på lagret.
Ja! Vi skickar till US

Halloween kostym - avskuren hand är kostymen, som är en del av illusionen hur du kör med avskuren blodig hand med ett skrik: "Jag ville inte göra det!

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Halloween kostym - avskuren hand är dräkten, som är en del av illusionen hur du springer med avskuren blodig hand med ett skrik: "Jag ville inte göra det! Jag gjorde det inte!". Denna unika outfit garanterar verkligen människors uppmärksamhet, så du kommer definitivt att skrämma dem.

Dräkten innehåller en handske och sen handled. Det är ett perfekt och originellt val för Halloween Carnival Morph Costumes som är bäst för Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival är den mest rätta investeringen för dig om du vill vara uppmärksam och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Dräkter kan köpas online i vår e-butik. Och gör dig redo för många foton och videor eftersom du kommer att vara i centrum.

morph suit breakaway hand

Kostymer är inte som nuvarande kläder och är designade och tillverkade för att passa många olika storlekar. Många av dem har elastiska bälten och stretchmaterial för en bekväm användning. För ytterligare information se nedan:

morph kostymer en storlek

Mer information:

Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu